Neděle

19. května 2024

Nyní

17°

Zítra

20°

Svátek má

Novým ředitelem brandýského Continental Automotive je Matthieu Turlure

10. 11. 2023

page.Name
Vedení brandýského závodu Continental Automotive Czech Republic se nově ujímá Matthieu Turlure. Manažer původem z Francie s více než pětadvacetiletou zkušeností v odvětví automobilového průmyslu do funkce generálního ředitele nastupuje letos 1. listopadu. Jeho předchozím působištěm byl závod Continentalu v rumunské Timisoaře zaměřený na výrobu pneumatik pro osobní dopravu. V Brandýse Turlure plánuje především pokračovat v dynamickém a inovativním rozvoji závodu a úspěšné výrobě kokpitových technologií pro zajímavé finální dodavatele automobilového průmyslu.

Jsem opravdu nadšený, že se mohu připojit ke zdejšímu týmu a pokračovat v dynamickém rozvoji závodu, který umožňuje digitalizaci a inteligentní automatizaci. Nadále budu podporovat rozvoj talentů, protože se zde v Brandýse realizují zajímavé a velmi komplexní projekty. Chci také udržet široký a ucelený sortiment výrobků, jejich vysokou kvalitu a také provozní dokonalost při výrobě inovativních technologií pro kokpity, říká Matthieu Turlure o své vizi pro Continental v Brandýse nad Labem.

Je absolventem prestižní obchodní školy École Supérieure de Commerce de Paris

Jednapadesátiletý Turlure je absolventem prestižní obchodní školy École Supérieure de Commerce de Paris. Pro Continental dříve pracoval v závodech na výrobu pneumatik pro osobní dopravu. Nejprve v domovské Francii vedl pobočku v Sarreguemines v Lotrinsku s 1 650 zaměstnanci. Následně přešel do závodu v rumunské Timisoaře, který zaměstnává 2 700 lidí a ročně vyprodukuje přes 16 milionů kusů pneumatik. V brandýském závodě bude zodpovědný za více než 3 000 zaměstnanců a výrobu v objemu přibližně 20 milionů kusů.

Matthieu Turlure je spolehlivý manažer se širokými zkušenostmi z prostředí automobilového průmyslu, který má naši plnou důvěru. Dokáže kombinovat výrobní excelenci a zároveň zavádět inovativní technologie budoucnosti. Těší nás, že své know-how nyní přináší do brandýského závodu, který má jasnou vizi v rámci našich tří hlavních evropských Megaplants naší Business Area User Experience, říká k Turlurově nástupu do funkce Cosmin Parvu, Head of European Megaplants společnosti Continental AG.

Za vývoj a design sofistikovaných displejových řešení pro automobily už Continental v minulosti získal několik ocenění. Brandýský závod patří mezi největší závody Continentalu na výrobu elektroniky na světě a současně byl nominován jako modelový závod pro digitalizaci v rámci dané Business Area koncernu.