Úterý

7. května 2024

Nyní

11°

Zítra

12°

Svátek má

The Best of Logistics – Nový logistický časopis na české a slovenské mediální scéně

1. 3. 2024 Autor: Petr Neckař

page.Name
The Best of Logistics je nový odborný časopis, který přináší informace o tom nejlepším z české a slovenské logistiky. V každém vydání tohoto exkluzivního čtvrtletníku naleznete zajímavé články, rozhovory, analýzy, benchmarkingy, případové studie a novinky z oblasti skladování, dopravy, developmentu, IT a managementu v České republice a na Slovensku, také pozvánky na logistické akce.

Časopis je určen pro všechny manažery, kteří v logistice pracují. The Best of Logistics je inspirativní průvodce světem logistiky, který vám dá náskok před konkurencí.

OBJEDNÁVKA ČASOPISU ZDARMA ZDE.

Vydavatelem časopisu The Best of Logistics je společnost PN média s.r.o.:

  • provozovatel portálu Logistika.Tv
  • pořadatel soutěže The Best of Czech and Slovak Logistics
  • pořadatel konference o inovacích v logistice Innovative Logistics konané v rámci Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně
  • poskytovatel PR a marketingových služeb pro logistiku a výrobu

V časopisu The Best of Logistics se dozvíte o aktuálních trendech a výzvách v logistice, o nejnovějších technologiích a řešeních, které vám pomohou zlepšit vaši efektivitu a konkurenceschopnost. Také se seznámíte s úspěšnými příběhy firem a lidí, kteří využívají inovace a zaměřují se na efektivitu a produktivitu. Nechte se inspirovat. Buďte s námi v obraze. Připravujeme aktuality, odborné články, rozhovory a reportáže.

Časopis bude interaktivně propojen s logistickým portálem Logistika.Tv, pomocí QR kódů se tedy z tištěné formy dostanete až na unikátní videoobsah.

Redakce časopisu The Best of Logistics

Obsah časopisu připravují dlouholetí logističtí novináři.

  • šéfredaktorem časopisu se stal Petr Neckař
  • redaktorem je Josef Vališka
  • obchodním ředitelem časopisu je Petr Kostolník
  • postupně představíme spolupracovníky redakce z ČR i Slovenska.

Časopis zdarma až na váš stůl

Získejte přístup k exkluzivním informacím, tipům a radám od předních odborníků v oboru. Nechte si časopis The Best of Logistics zdarma zasílat přímo na váš stůl. Buďte s námi v obraze! Prohlášení o ochraně osobních údajů k registraci odběru najdete ZDE.

OBJEDNÁVKA ČASOPISU ZDARMA ZDE.