Neděle

19. května 2024

Nyní

17°

Zítra

20°

Svátek má

Smurfit Kappa uvedla na trh portfolio udržitelných obalů

5. 1. 2022

page.Name
Firma Smurfit Kappa uvedla na trh řadu nových obalových řešení pro rychle rostoucí online trh se zdravím a krásou. Přizpůsobitelné portfolio eHealth & Beauty zahrnuje udržitelná obalová řešení na bázi papíru, která jsou ideální pro přepravu produktů, jako jsou například vůně, kosmetika a výrobky pro péči o pleť a vlasy, stejně jako obaly odolné proti neoprávněné manipulaci určené pro vitamíny, doplňky stravy a sportovní výživu.

Trh elektronického obchodování v oblasti zdraví a krásy v Evropě je jednou z největších a nejrychleji rostoucích kategorií v hodnotě 17,6 miliardy eur v roce 2020. Vzhledem k tomu, že online nákupy pokračují a s dvouciferným růstem jak ve východní Evropě, tak v západní Evropě, představuje tento růst pro maloobchodníky významnou příležitost k využití, přičemž celkový maloobchodní trh elektronického obchodování se odhaduje na 380 miliard eur. Vzhledem k tomu, že poptávka na trhu elektronického obchodování v oblasti zdraví a krásy roste, rozšiřují se i očekávání spotřebitelů na kvalitnější a udržitelnější obaly.

Průzkum: vyšší standardy v doručování

Nedávný výzkum provedený společností Smurfit Kappa ukazuje, že spotřebitelé nadále prosazují vyšší standardy v doručování. Výzkum zjistil:

  • 80% spotřebitelů očekává, že jejich zásilka dorazí v perfektním stavu
  • 59% preferuje balíky, které se snadno otevírají
  • 74 % říká, že snadné vrácení je důležité pro jejich pohodlí
  • 69 % dává přednost papírovým obalům z důvodů udržitelnosti

Jednou z inovací portfolia je Tamper Evident Pack, který má dvojitý samosvorný mechanismus, který nevyžaduje pásku a snadno se vrací. Dalším řešením je Beauty Sleeve, který byl speciálně navržen tak, aby chránil malé produkty, jako je péče o pleť a kosmetika, zatímco zakřivené hrany vytvářejí jedinečný vzhled zvyšující zážitek ze značky. Výrazný design houpací sítě Fit poskytuje prémiový zážitek z rozbalování a zároveň přidává dodatečnou ochranu produktům v celém dodavatelském řetězci.