Neděle

19. května 2024

Nyní

15°

Zítra

18°

Svátek má

Tomáš Novotný jmenován výkonným ředitelem Concens Investments

25. 3. 2024

page.Name
Developerská společnost Concens Investments, známá díky úspěšným projektům Ostrava Airport Multimodal Park a průmyslovému parku CE Park Nošovice, připravuje další expanzi. Na Ostravsku a v dalších regionech České republiky ji povede respektovaný realitní profesionál Tomáš Novotný, který byl jmenován výkonným ředitelem Concens Investments. Ve své nové funkci zúročí více než 23 let zkušeností v oblasti realitních investic a developmentu moderních průmyslových a logistických nemovitostí.

Tomáš Novotný, který se stal v lednu 2024 výkonným ředitelem developerské společnosti Concens Investments, je zodpovědný za rozšíření tržního podílu firmy, za akvizice vhodných pozemků v klíčových lokalitách ČR a za výstavbu nových projektů až po předání prostor konečným uživatelům.

Expanze se chystá v sousedství Ostrava Airport Multimodal Park

Bezprostřední expanze se chystá v sousedství areálu úspěšného projektu Ostrava Airport Multimodal Park, jehož část developerská společnost Concens Investments prodala v roce 2021 americké realitní investiční společnosti EQT Exeter. Bližší informace k expanzi budou oznámeny v dubnu 2024.   

„Po osmiletém působení v předním českém realitním fondu kvalifikovaných investorů, který se zaměřoval na investice do průmyslových a logistických nemovitostí, pokračuji v developerské činnosti, která byla vždy středem mého zájmu. Concens Investments velmi úspěšně působí na Ostravsku, kde chceme naše aktivity dále rozvinout, a zároveň aktivně vyhledáváme vhodné pozemky pro expanzi
i v dalších klíčových lokalitách ČR. Naším cílem je letos zdvojnásobit počet spravovaných areálů. Těším se, že nové projekty brzy představíme,“
říká Tomáš Novotný, výkonný ředitel Concens Investments.

Manažer Tomáš Novotný působil v ARETE, CTP Invest a P3

Tomáš Novotný působí na českém trhu nemovitostním trhu od roku 2001. V uplynulých osmi letech byl členem investičního výboru realitního fondu kvalifikovaných investorů ARETE, kde měl na starosti asset management a development realitního portfolia v hodnotě 1,5 mld. Kč. Předtím zastával pozici regionálního ředitele v developerské společnosti CTP Invest a ve funkci COO působil ve společnosti Point Park Properties (dnes P3).

Tomáš vystudoval ČVUT v Praze a během svého studia absolvoval roční stipendijní pobyt na Herriot-Watt University v Edinburghu. Ve volném čase se věnuje rodině a sportu, zejména dlouhým triatlonům. Je mimo jiné iniciátorem a dlouholetým organizátorem realitního triatlonu Doksy Race, který probíhá tradičně v září u Máchova jezera.        

Concens Investments je česká developerská společnost zaměřující se na přípravu, realizaci a pronájem moderních průmyslových a logistických nemovitostí. V roce 2018 zahájila výstavbu Ostrava Airport Multimodal Park v Ostravě Mošnově, který v současnosti čítá 180.000 m2 prvotřídních industriálních nemovitostí pronajatých předním logistickým a výrobním společnostem.

V roce 2021 část tohoto areálu spolu s výrobním parkem v Nošovicích Concens Investments prodala americkému realitnímu investičnímu fondu EQT Exeter. V portfoliu developerské firmy se nachází ještě dvě servisní centra vybudovaná pro společnost Linde Material Handling v Hradci Králové a ve Velkých Bílovicích.